Сезона на Крову може да почне!

10/06/2021ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца окупили су се данас на крову тржног центра ”Стадион” чиме су припреме за сезону 2021/22 званично почеле!

Присутним играчима најпре се обратио генерални директор Змајева, господин Милош Мирковић, а потом и шеф новог-старог стручног штаба, господин Предраг Роган.

”Ситуација у којој се Вождовац налазио претходних година, да на сваких шест месеци драстично мења играчки кадар, променила се. Верујемо у визију стручног штаба која се базира на постојећим играчима и сматрамо да је предуслов доброг резултата атмосфера и однос према клубу који се ствара континуитетом”, рекао је први човек Вождовца у уводном обраћању.

На одређеним позицијама се до краја прелазног рока очекују појачања, док су додатан одмор до понедељка добили играчи који су имали обавезе са репрезентацијом. Јанковић, Милосављевић, Стоисављевић и Цветићанин су у паузи наступали за млађе категорије репрезентације Србије, док је Ласицкас био стандардан у наступима А селекције Литваније.

Нови Вождовац са старим шефом струке има другачије амбиције у новој сезони у односу на период када је дошао у клуб:

”Сматрам да са пуним правом имамо велика очекивања на основу потенцијала који има овај клуб! Вождовац игра озбиљну улогу у српском фудбалу и радује ме што су највеће појачање тима играчи из претходне сезоне”, јасан је Роган.

Стручни штаб који чине Бранко Мирјачић, Ђорђе Јоровић, Мирослав Средић и Предраг Миљковић, настављају рад са Змајевима што представља подједнако појачање као играчки кадар из претходне сезоне.

 

Оставите коментар