Sezona na Krovu može da počne!

10/06/2021VESTI

Fudbaleri Voždovca okupili su se danas na krovu tržnog centra ”Stadion” čime su pripreme za sezonu 2021/22 zvanično počele!

Prisutnim igračima najpre se obratio generalni direktor Zmajeva, gospodin Miloš Mirković, a potom i šef novog-starog stručnog štaba, gospodin Predrag Rogan.

”Situacija u kojoj se Voždovac nalazio prethodnih godina, da na svakih šest meseci drastično menja igrački kadar, promenila se. Verujemo u viziju stručnog štaba koja se bazira na postojećim igračima i smatramo da je preduslov dobrog rezultata atmosfera i odnos prema klubu koji se stvara kontinuitetom”, rekao je prvi čovek Voždovca u uvodnom obraćanju.

Na određenim pozicijama se do kraja prelaznog roka očekuju pojačanja, dok su dodatan odmor do ponedeljka dobili igrači koji su imali obaveze sa reprezentacijom. Janković, Milosavljević, Stoisavljević i Cvetićanin su u pauzi nastupali za mlađe kategorije reprezentacije Srbije, dok je Lasickas bio standardan u nastupima A selekcije Litvanije.

Novi Voždovac sa starim šefom struke ima drugačije ambicije u novoj sezoni u odnosu na period kada je došao u klub:

”Smatram da sa punim pravom imamo velika očekivanja na osnovu potencijala koji ima ovaj klub! Voždovac igra ozbiljnu ulogu u srpskom fudbalu i raduje me što su najveće pojačanje tima igrači iz prethodne sezone”, jasan je Rogan.

Stručni štab koji čine Branko Mirjačić, Đorđe Jorović, Miroslav Sredić i Predrag Miljković, nastavljaju rad sa Zmajevima što predstavlja podjednako pojačanje kao igrački kadar iz prethodne sezone.

 

Ostavite komentar