Šef stručnog štaba Miloš Veselinović održao predavanje pred trenerima omladinske škole FK VOŽDOVAC

11/05/2018VESTI

Na stadion Voždovca su dolazili razni treneri i držali stručna predavanja i opšte je poznato da FK Voždovac ulaže u svoje kadrove. Sa ponosom se može reći da pored igrača koji su već osvojili zelena polja po Evropi i treneri iz Voždovca polako osvajaju kako Evropu, tako i Svet.

Neprocenljivo je iskustvo se steklo za sve učesnike koji su bili deo predavanja koje održao Miloš Veselinović, šef stručnog štaba prvog tima Voždovca.  Učesnici predavanja jesu bili treneri iz omladinske škole Voždovca i reakcije u razmeni iskustva su pozitivne, ali pored toga imali su i treneri mlađih kategorija dosta toga da podele između sebe.

Cilj predavanja je pre svega druženje, ali i poslovna saradnja, kroz interaktivnu komunikaciju. Može se reći da je ovaj projekat doneo pozitivnu reakciju među trenerima i samo će se nadograđivati. 
 
“Sukob mišljenja” nije izostao na predavanju i svakako je bio konstruktivan i pozitivan. Efekat će svakako imati značaja na duge staze, jer ideja je da se predavanje u skorijem vremenskom periodu ponovi.
 
 
 

Ostavite komentar