Reprezentacija Omana gostuje Zmajevima

24/08/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac ugostiće u sredu nacionalnu selekciju Omana na svom stadionu.
Prijateljska trening utakmica zakazana je za 18 časova i biće zatvorena za javnost.

Reprezentativci ove azijske zemlje već su odigrali nekoliko mečeva u Srbiji, odmerili su snage i sa dva superligaša, subotičkim Spartakom i Kolubarom iz Lazarevca protiv koje Voždovac igra u ponedeljak u okviru 7. kola domaćeg prvenstva.

Stručni štab Voždovca na čelu sa Predragom Roganom imao je tokom karijere priliku da radi u arapskim zemljama i odatle potiču prijateljske konekcije.

Asistent Đorđe Jorović proveo je deo svoje karijere u Kataru i Bahreinu te je jako dobro upoznat sa arapskim svetom i fudbalskom filozofijom koju neguju. Za vreme provedeno tamo, naučio je i jezik što mu je donelo još veće poštovanje.

Velika nam je čast da ugostimo selekciju Omana i razmenimo iskustva, kako igrači na terenu tako i mi u trenerskom poslu. Izuzetno smo cenjeni kao stručnjaci u arapskim zemljama i kroz ovakve susrete nastavljamo da negujemo dobre odnose koje smo izgradili. Očekujemo pravu fudbalsku predstavu na Krovu i početak jednog lepog prijateljstva između Voždovca i Fudbalske asocijacije Omana„, poručio je mladi stručnjak.

Ostavite komentar