Remi Zmajeva za kraj boravka na Zlatiboru

13/07/2023VESTI

Fudbaleri Voždovca sastali su se sa Novim Pazarom u poslednjem meču u sklopu priprema na Zlatiboru, taj duel završen je bez golova (0:0). 

Trener u stručnom štabu kluba iz Braće Jerković, gospodin Nikola Mitić, izneo je svoje utiske po završetku meča. 

„Bila je čvrsta, veoma intenzivna utakmica i što se tog segmenta tiče mislim da smo bili na višem nivou u odnosu na prethodni duel. Prve dve faze igre smo bili dobri, nedostajalo je da budemo bolji u progresiji napada, što nije lako izvesti protiv ovako orijentisanog protivnika, ali to ćemo sve izanalizirati i videti kako da popravimo. Zadovoljni smo pristupom, odnosom, načinom na koji smo kontrolisali igru i gledaćemo da sve te dobre stvari još više nadogradimo“, rekao je gospodin Mitić i dodao:

„Najpozitivniji utisak bila je naša kontrola dešavanja na terenu, što nije ni malo lako protiv rivala poput Novog Pazara koji je igrao „1 na 1″ po celom terenu. Međutim, uspeli smo da odgovorimo na tu njihovu agresivnost“.

Voždovac je počeo meč u sastavu Đekić, Đorđević, Mijailović, Zečević, Damjanović, Kojić, Matić, Nešković, Vujanović, Babić i Teodorović

Nakon uvodnih 10 minuta ujednačene igre dva tima, Novopazarci su preuzeli inicijativu, ali je odbrana Zmajeva bez većih problema izlazila na kraj sa potencijalno opasnim napadima rivala.

Prvih 25 minuta utakmice odigrano je po veoma toplom i sparnom vremenu, a u takvom ambijentu igrači oba tima nisu uspeli da dođu do pogotka.

Nakon kratkog predaha za osveženje utakmica je nastavljena.

U 35. minutu šef struke Savić je izvršio prinudnu izmenu, umesto povređenog Babića ušao je Novevski.

Do poluvremena rezultat se nije menjao.

Po povratku sa pauze šansu su dobili Jočić i Lukić umesto Kojića i Damjanovića.

Na startu drugog dela igre rezervista Lukić je odlično reagovao i otklonio opasnost ispred gola Voždovca.

Posle toga dobrom intervencijom istakao se Đekić, novajlija u beogradskom klubu.

Dvostruka promena u timu Zmajeva izvršena je u 60. minutu kada su Mijailović i Vujanović prepustili mesto Đuričiću i Blagojeviću.

Sveži Đuričić odmah je doneo živost u igri tima iz Zaplanjske. Ukrao je jednu loptu na protivničkoj polovni, razmenio dodavanje sa Novevskim, nakon čega je oprobao udarac sa distance, ali nije bio precizan.

U 65. minutu izvršena je trostruka promena kada su Đurđević, Mitrović, Stoisavljević i Katić ušli u igru umesto Zečevića, Neškovića, Teodorovića i Đekića.

Usledio je solidan napad Voždovca preko Stoisavljevića, ali je malo nedostajalo da se Mitrović nađe u gol šansi posle duplog pasa sa Jočićem.

Bio je to period bolje igre izabranika Marka Savića koji su sve više napadali, a ofanziva se umalo isplatila u 70. minutu kada je malo falilo da Stoisavljević zahvati loptu i prosledi je u mrežu rivala nakon dobrog dodavanja sa desnog boka.

Nova promena u timu sa Dušanovca izvršena je ulaskom na teren ulaskom Medića umesto Matića.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja niti promene rezultata. 

Ostavite komentar