Реми Змајева за крај боравка на Златибору

13/07/2023ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца састали су се са Новим Пазаром у последњем мечу у склопу припрема на Златибору, тај дуел завршен је без голова (0:0). 

Тренер у стручном штабу клуба из Браће Јерковић, господин Никола Митић, изнео је своје утиске по завршетку меча. 

„Била је чврста, веома интензивна утакмица и што се тог сегмента тиче мислим да смо били на вишем нивоу у односу на претходни дуел. Прве две фазе игре смо били добри, недостајало је да будемо бољи у прогресији напада, што није лако извести против овако оријентисаног противника, али то ћемо све изанализирати и видети како да поправимо. Задовољни смо приступом, односом, начином на који смо контролисали игру и гледаћемо да све те добре ствари још више надоградимо“, рекао је господин Митић и додао:

„Најпозитивнији утисак била је наша контрола дешавања на терену, што није ни мало лако против ривала попут Новог Пазара који је играо „1 на 1″ по целом терену. Међутим, успели смо да одговоримо на ту њихову агресивност“.

Вождовац је почео меч у саставу Ђекић, Ђорђевић, Мијаиловић, Зечевић, Дамјановић, Којић, Матић, Нешковић, Вујановић, Бабић и Теодоровић

Након уводних 10 минута уједначене игре два тима, Новопазарци су преузели иницијативу, али је одбрана Змајева без већих проблема излазила на крај са потенцијално опасним нападима ривала.

Првих 25 минута утакмице одиграно је по веома топлом и спарном времену, а у таквом амбијенту играчи оба тима нису успели да дођу до поготка.

Након кратког предаха за освежење утакмица је настављена.

У 35. минуту шеф струке Савић је извршио принудну измену, уместо повређеног Бабића ушао је Новевски.

До полувремена резултат се није мењао.

По повратку са паузе шансу су добили Јочић и Лукић уместо Којића и Дамјановића.

На старту другог дела игре резервиста Лукић је одлично реаговао и отклонио опасност испред гола Вождовца.

После тога добром интервенцијом истакао се Ђекић, новајлија у београдском клубу.

Двострука промена у тиму Змајева извршена је у 60. минуту када су Мијаиловић и Вујановић препустили место Ђуричићу и Благојевићу.

Свежи Ђуричић одмах је донео живост у игри тима из Заплањске. Украо је једну лопту на противничкој половни, разменио додавање са Новевским, након чега је опробао ударац са дистанце, али није био прецизан.

У 65. минуту извршена је трострука промена када су Ђурђевић, Митровић, Стоисављевић и Катић ушли у игру уместо Зечевића, Нешковића, Теодоровића и Ђекића.

Уследио је солидан напад Вождовца преко Стоисављевића, али је мало недостајало да се Митровић нађе у гол шанси после дуплог паса са Јочићем.

Био је то период боље игре изабраника Марка Савића који су све више нападали, а офанзива се умало исплатила у 70. минуту када је мало фалило да Стоисављевић захвати лопту и проследи је у мрежу ривала након доброг додавања са десног бока.

Нова промена у тиму са Душановца извршена је уласком на терен уласком Медића уместо Матића.

До краја меча није било већих узбуђења нити промене резултата. 

Оставите коментар