Rastali se Rogan i Voždovac

22/09/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac i Predrag Rogan doneli su danas odluku o sporazumnom raskidu saradnje.

Gospodin Rogan je na klupi Voždovca sedeo nešto više od pet meseci. Tim je preuzeo prošle sezone u jako delikatnom momentu i uz četiri pobede, dva poraza i remijem u poslednjem kolu izborio opstanak u elitnom rangu takmičenja. U tekućoj sezoni je na devet utakmica upisao četiri pobede i pet poraza.

Generalni direktor kluba zahvalio se 47-godišnjem stručnjaku na saradnji i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

Rogan je preuzeo ulogu šefa struke u veoma nezgodnom trenutku, prihvatio je veliki izazov tada i na tome smo mu veoma zahvalni. Iako smo na startu nove sezone imali težak raspored, stanje na tabeli nije još uvek toliko alarmantno. Međutim, došli smo do zaključka da nam statovi u vezi sa strukom i dugoročnom vizijom i planovima nisu usaglašeni, te smo sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje. Roganu i njegovim saradnicima kao klub želimo mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera„, poručio je gospodin Miloš Mirković.

Predrag Rogan je u aprilu ove godine došao u klub sa svoja dva pomoćnika, Brankom Mirjačićem i Đorđem Jorovićem, kao i kondicionim trenerom Miroslavom Sredićem. Ugovori sa Mirjačićem i Sredićem takođe su sporazumno raskinuti, dok je Jorović protekle nedelje napustio klub zbog angažmana u inostranstvu.

Rukovodstvo kluba će u toku sutrašnjeg dana zvanično predstaviti novog trenera, kao i stručni štab koji će u nastavku sezone predvoditi Zmajeve.

Ostavite komentar