РАДНИЧКИ НИШ – ВОЖДОВАЦ 1:0 (0:0)

РАДНИЧКИ НИШ – ВОЖДОВАЦ 1:0 (0:0)

Стрелац: Нома у 89.минуту.

ФК Вождовац: Кнежевић, Ћирковић, Михајлов, Петровић, Ковачевић, Павловић, Милутиновић, Луковић, Машовић, Дуроњић, Срећковић. Играли су још: Зоћевић, Јевтић.

Раднички: Булајић, Тодоровски, Панков, Црномарковић, Станковић, Нома, Мићић, Дринчић, Станисављевић, Грбић, Хаскић.

Први део игре је протекао у изједначеној игри, на једној страни су претили домаћи преко Грбића и Хаскића, али сигурна је била мрежа Кнежевића, на другој страни домаћи су имали доста среће након лепе акције Змајева и акције у кој се нашао Луковић када је лоб ударцем већ савладао голмана Радничког, али домаћи су успели да изваде лопту из мреже.

Други део игре је почео шансом Срећковића који је шутирао са дистанце. Леп ударац је измамио уздахе, али је лопта завршила у рукама домаћег голмана.

Запретили су опет домаћи, највише преко Никодијевића, међутим, сигуран на голу Вождовца је био Кнежевић.

Змајеви су опет имали лепу шансу преко Луковића и Машовића да дођу у вођство, али после добро изграђене акције, Ален Машовић је замало закаснио на лопту која је одскакутала преко петерца домаћих.

На самом крају меча, када се већотишло ка резултатском егалу, домаћин долази до гола. Након центаршута Ранђеловића, најбољи у скоку је Нома, који постиже погодак за Раднички и доноси победу домаћима.

Оставите коментар