RADNIČKI NIŠ – VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

RADNIČKI NIŠ – VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

Strelac: Noma u 89.minutu.

FK Voždovac: Knežević, Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević, Pavlović, Milutinović, Luković, Mašović, Duronjić, Srećković. Igrali su još: Zoćević, Jevtić.

Radnički: Bulajić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Stanković, Noma, Mićić, Drinčić, Stanisavljević, Grbić, Haskić.

Prvi deo igre je protekao u izjednačenoj igri, na jednoj strani su pretili domaći preko Grbića i Haskića, ali sigurna je bila mreža Kneževića, na drugoj strani domaći su imali dosta sreće nakon lepe akcije Zmajeva i akcije u koj se našao Luković kada je lob udarcem već savladao golmana Radničkog, ali domaći su uspeli da izvade loptu iz mreže.

Drugi deo igre je počeo šansom Srećkovića koji je šutirao sa distance. Lep udarac je izmamio uzdahe, ali je lopta završila u rukama domaćeg golmana.

Zapretili su opet domaći, najviše preko Nikodijevića, međutim, siguran na golu Voždovca je bio Knežević.

Zmajevi su opet imali lepu šansu preko Lukovića i Mašovića da dođu u vođstvo, ali posle dobro izgrađene akcije, Alen Mašović je zamalo zakasnio na loptu koja je odskakutala preko peterca domaćih.

Na samom kraju meča, kada se većotišlo ka rezultatskom egalu, domaćin dolazi do gola. Nakon centaršuta Ranđelovića, najbolji u skoku je Noma, koji postiže pogodak za Radnički i donosi pobedu domaćima.

Ostavite komentar