PRVI MINUTI U DRESU VOŽDOVCA MARKA MIRKAILA

07/05/2018VESTI

Maksimović je pre par nedelja ubeležio prve minute u dresu Voždovca, a novi biser stiže iz na scenu Superlige.

Legendarni Miloš Mihajlov nije bio u sastavu Zmajeva, stub odbrane Voždovca i simbol kluba nije mogao pomoći ekipi zbog kartona dobijenih u prethodnim mečevima, a na njegovu poziciju štopera došao je mladi Marko Mirkailo i odigrao ceo meč protiv gradskog rivala Čukaričkog.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam obukao dres Voždovca. Žao mi je samo što rezultat nije bio povoljniji, jer debi bi bio još lepši.“ – započeo je Mirkailo koji se takođe i zahvalio klubu, „Hvala direktoru i kompletnom stručnom štabu što su imali poverenja u mene.“

Sastavi Voždovca se ne mogu zamisliti bez imena Miše Mihajlova: „Ime mog starijeg kolege ima veliku težinu. Veoma je iskusan igrač i iza njega su stotine utakmica na superligaškoj sceni, nadam se da sam opravdao očekivanja svih u klubu i da klub može da računa na mene u budućem periodu. Potrudio sam se da dostojno zamenim Mišu.“ – istakao je Marko, ali se i nadovezao, apostrofirajući koliku je pomoć imao od Miloša Mihajlova.

„Oduševljen sam komunikacijom koju sam ostvario sa Mihajlovim, dosta mi je pomogao u savetima. Pravi profesionalac, veliki uzor mladima, sjajan fudbaler, ali pre svega veliki čovek. On je igrač od kojeg dosta učim, a verujte na svakom koraku pokazuje primere ponašanja kako na terenu, tako i van njega.“

Približava se kraj prvenstva, neće proteći puno, sledi i fudbalsko leto, vrlo brzo će krov biti pun gledalaca: „U svakom trenutku noseći dres Voždovca, ja ću dati celog sebe i maksimalne svoje mogućnosti. Navijači neće morati da brinu, jer znam da će to uraditi i ostali saigrači. Vrlo dobro znam da ko god izađe na teren od saigrača potrudiće se da im donese pobedu kako bismo se što češće zajedno radovali u budućnosti. Takođe ovom prilikom želim i da im se zahvalim, jer nas prate na svakoj utakmici, kako kod kuće, tako i na strani, znamo šta nam znači njihova podrška, jer su nam dodatni vetar u leđima.“ – završio je Marko.

Ostavite komentar