Protiv Kolubare nastaviti niz dobrih igara

28/08/2021VESTI

Posle nastavljenog niza dobrih rezultata kod kuće pod vođstvom šefa struke, gospodina Predraga Rogana, u prethodnom kolu upisani su i prvi bodovi na strani ove sezone. 

Sada na Krov stiže novajlila u superligaškim redovima, ekipa Kolubare, ali sa jednim od najiskusnijih trenera u srpskom fudbalu.

”Dolazak iskusnog stručnjaka kakav je kolega Đurđević, kao i dosadašnji prelazni rok, nagoveštavao je da Kolubara želi ozbiljnu ulogu u ovom šampionatu, što rezultati, a pogotovu igre to i potvrđuju. Dolazi nam kvalitetna i veoma iskusna ekipa koja igra organizovano, čvrsto i agresivno. Mi želimo da nastavimo niz dobrih partija, a da bismo to uradili potrebno je da ponovimo dobre stvari iz prethodnih utakmica. To su prevashodno energičnost, agresivnost, čvrstina, kao i strpljenje i upornost”, jasan je Rogan.

Utakmica između Voždovca i Kolubare zatvara sedmo kolo domaćeg šampionata pred prvu reprezentativnu pauzu u novoj sezoni. 

Ulaznice za duel Zmajeva koji se igra u ponedeljak od 20 časova mogu se kupiti na info pultu tržnog centra ”Stadion”, dok je direktan prenos na TV Arena sport 1.

Ostavite komentar