ПРОФЕСИОНАЛАЦ СТЕФАН ПУРТИЋ!

11/02/2018ВЕСТИ

Сјајна атмосфера влада на стадиону, стижу победе, приближава се првенство, Вождовац је све јачи.

Као шлаг на торти је стигао и потпис Стефана Пуртића.

Стефан Пуртић је прошао омладинску школу Вождовца, дете је клуба и велика будућност и потенцијал на коме ће се градити нови успеси клуба из Јерковића и који ће сигурно држати оловку приликом исписивања нове историје клуба, али и српског фудбала.

Стефан је увелико задужио дрес првог тима Змајева, али је Стефан дете Вождовца. Пет година носи дрес нашег тима и пет година игра и бори се срцем за грб Вождовца. Може се рећи да је један од играча са најдужим стажом на “крову” и један од момака који су обележили јуниорске дане у фудбалској Србији.

Колико далеко у будућност гледа спортски сектор Вождовца доказ је и чињеница да је Стефан потписао професионални уговор на четири године.

Стефан Пуртић је рођен 06.08.1998. и игра на позицији везног играча.

“Велика ми је част и задовољство што сам потписао професионални Уговор са клубом у којем сам већ пету годину. Желим да се захвалим свима у клубу на указаном поверењу и надам се да ћу то поверење и оправдати својим добрим играма. Такође, желим да се захвалим својим саиграчима, јер уз њих свакодневно напредујем.” – препун надахнућа и позитивне атмосфере је истакао Стефан Пуртић.

 

Join the discussion 1 коментар

Оставите коментар