PRELEPA SLIKA VOŽDOVCA

08/02/2018VESTI

Sinoć je sjajna slika otišla u Svet. Stadion Voždovca je bio poprište utakmice Lige Šampiona za mlade. Brodarac je dočekao Mančester Junajted i rezultat je bio 2:0 za engleskog velikana. Uz Tv prenos i veliki broj gledalaca, publika širom sveta je imala prilike da se upozna sa velelepnim fudbalskim objektom i da odgleda još jednu fudbalsku predstavu.

Međutim, lepa slika nam dolazi i iz sveta. Mlade nade FK Voždovac prezentuju klub, grad i državu u najboljem svetlu, na svim meridijanima. Poput starijih kolega i mlađe selekcije su na pripremama u Pefkohoriju, gde imaju odlične uslove za rad, odlične terene i smeštaj.

Velikani grčkog fudbala poput Arisa i Paoka su rivali mladim Zmajevima i pozitivni rezultati ostvareni u susretima sa domaćim ekipama su potvrda da su naše selekcije na pravom putu razvoja.

Omladinci i mlađi omladinci su iz 6 utakmica ostvarili 6 pobeda, generacija 2006 nije imala sreću da se raduje, ali dobra igra je doprinela da se o toj selekciji gleda sa posebnom pažnjom i nema razloga za tugu. Poslednji odigrani susret je između generacija 2001 Voždovca i Arisa.

Rezultat je bio 0:0 uz dominantnu igru našeg tima i sa dosta propuštenih prilika.

Sastav Voždovca u  meču protiv Arisa: Tasić, Petrović, Mijailović, Jović, Vuković, Tešić, Radulović, Ljajić, Kilibarda, Lainović, Živković.

Igrali su još: Alempijević, Anđelković, Stojanović, Đorđević, Vasić, Milovanović, Ružić, Parlić, Bura, Pavlović, Aleksić, Batočan, Olujić, Božić, Vlahović, Živanović, Banković, Mitić, Živković, Stojanović.

Ostavite komentar