Preković i Krunić novo pojačanje Zmajeva među stativama

09/09/2020VESTI

Fudbalski klub Voždovac dobio je najnovije pojačanje u vidu golmanskog tandema, mladog Miloša Krunića i nešto iskusnijeg Miloja Prekovića.

Popularni ”Prekazi” pridružio se Zmajevima nakon uspešnih nastupa u Inđiji dok je 24-godišnji Krunić stigao iz Zemuna.  

Srećan sam što sam došao u jedan organizovan klub kakav je Voždovac. Siguran sam da sam doneo najbolju moguću odluku i da će ovo za mene biti iskorak u karijeri”, rekao je Preković po potpisivanju ugovora.

Rođeni Aranđelovčanin u karijeri je nastupao za veliki broj klubova, ali posebno pamti nastupe za Mladost iz Lučana gde je i dobio nadimak ”Prekazi”. 

Jedan od saigrača iz Lučana me je prozvao Prekazi, malo zbog legendarnog fudbalera, a malo zbog prezimena”, otkrio nam je po dolasku.

Do mesta u prvoj postavi kroz trud i rad

Miloš Krunić izdanak je poznate fudbalske škole Zemuna. Mladi golman je u nekoliko navrata menjao dres, ali se uvek vraćao klubu u kom je započeo svoju karijeru. Prelazak u Voždovac vidi kao priliku da pokaže svoj talenat i mogućnosti. 

Velika je čast biti deo kluba sa ovakvom tradicijom i verujem da ću se vremenom uz veliki trud i rad izboriti za mesto među stativama”, jasan je Krunić.

Konkurencija na golu je velika, ali obojici su ambicije podređene timu i osvajanju što više bodova u Superligi Srbije.

Voždovac već ove nedelje ima priliku za prvu pobedu na svom stadionu, u utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je zakazana za subotu od  u 17 časova. Napred Zmajevi!

Ostavite komentar