POZNATE PRIRODE POVREDA NEMANjE PEJČINOVIĆA I NEMANjE VUČIĆA

23/02/2020VESTI

Fudbaleri i navijači Voždovca imali su vikend kojem se malo ko mogao nadati. U meču protiv Spartaka ispuštena je prednost od 2 gola i na kraju sva tri boda otišla su u Suboticu, a ono što je takođe zabrinulo sve jesu i povrede Nemanje Pejčinovića i Nemanje Vučića, igrača koji su među Zmajve stigli pred sam kraj zimskog prelaznog roka kao velika pojačanja.

Jedan nezgodan pokret bio je dovoljan da u 5. minutu meča sa Spartakom Nemanja Pejčinović zatraži prinudnu izmenu. Iako je izašao sa terena uz pomoć medicinskog osoblja i stadion napustio sa štakama, Pejčinović nije toliko ozbiljno povređen koliko se mislilo. U pitanju je ruptura zadnje lože koja će iskusnog defanzivca odvojiti sa terena naredne tri nedelje.

Ono što je dodatno bacilo senku na sumorni vikend jeste povreda Nemanje Vučića, za koju se ispostavilo  da je ozbiljnije prirode. Naime, dodatni lekarski pregledi pokazali su da je u pitanju povreda kolena koja će zahtevati i operativni tretman, te će se Vučić opet na terenu naći kroz nekoliko meseci, tako da je nažalost ova sezona za njega završena.

Zmajevi trenutno drže sedmu poziciju na tabeli Superlige Srbije, što je mesto koje garantuje plej of. Izazovi na tom putu za Zmajeve nastavljaju se koliko u sredu utakmicom protiv ekipe Čukaričkog na Banovom Brdu.

Ostavite komentar