ПОЗНАТ РИВАЛ ЗМАЈЕВА У 1/16 ФИНАЛА КУПА СРБИЈЕ! “ОПТИЧАРИ” СТИЖУ НА КРОВ!

Данас је у просторијама Фудбалског Савеза у Кући фудбала у Новој Пазови одржано извлачење парова за 1/16 финала Купа Србије.

Клубови су били подељени у два шешира и то, повлашћене и неповлашћене тимове.

Повлашћени тимови: Партизан, Црвена звезда, Раднички из Ниша, Чукарички, Младост из Лучана, Напредак, Пролетер Нови Сад, Војводина, Спартак из Суботице, Радник из Сурдулице, Вождовац, Мачва, Рад, Динамо из Врања, Земун и Бачка.

Неповлашћени тимови: ТСЦ, Јавор, Инђија, Раднички из Крагујевца, Металац, Златибор, Синђелић, Трајал, Будућност из Добановаца, Жарково, Нови Пазар, Телеоптик, Братство из Пригревице, Трепча, ОФК Београд и Водојажа из Грошнице.

Вождовац се налазио у повлашћеном шеширу и за противника добио српсколигаша, екипу Телеоптика.

Шеф стручног штаба Вождовца, Раде Коковић изнео је за сајт Вождовца прве утиске након добијања противника у Купу Србије.

– Телеоптик је млада екипа која има систем игре који је препознатљив и они сигурно желе да се надигравају, што нама као екипи одговара. Предводи их Жарко Лазетић који је врстан тренер и по идеји, игра његове екипе је слична нама, увек се тражи игра и то је модеран фудбал. Рекао бих да је жреб повољан, али се не заварамо тиме што је противник два ранга испод нас, Куп је такво такмичење да је свако изненађење могуће, а ми ћемо се потрудити да га не буде када “оптичари” дођу на “кров”, већ ћемо максимално озбиљно прићи спремању утакмице.

Термин утакмице између Вождовца и Телеоптика биће накнадно одређен.

Оставите коментар