POZIVI ZA NACIONALNE TIMOVE STIGLI NA „KROV“. LASICKAS U A TIMU LITVANIJE, U MLADOJ REPREZENTACIJI SRBIJE DVA „ZMAJA“

11/11/2019VESTI

I u ovoj  kratkoj prvenstvenoj pauzi koja će uslediti zbog odigravanja utakmica internacionalnog karatera, pristigli su pozivi na „krov“ za fudbalere Voždovca koji će predstavljati svoje zemlje u nastupajućim utakmicama.

Tako je na adresu FK Voždovac pristigao poziv za Justasa Lasickasa koji će predstavljati svoju zemlju u A reprezentaciji Litvanije, koja će odigrati jedan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i to protiv reprezentacije Portugala, kao i prijateljski meč protiv Novog Zelanda.

Lasickas se sjajnim igrama u dresu Voždovca vratio na velika vrata u nacionalni tim svoje zemlje, i sigurno je da će Lasickas u budućnosti tek postati bitan šraf u selekciji svoje zemlje.

Poziv je stigao i iz Makedonije, i to za Marka Đorđevskog, koji će predstavljati mladu reprezentaciju svoje zemlje, takođe u utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kada smo već kod mladih reprezentacija, moramo napomenuti i da je novopostavljeni selektor reprezentacije Srbije, koji je samostalnu trenersku karijeru započeo u Voždovcu, Ilija Stolica na svoj spisak za mečeve kvalifikacija za EP sa Estonijom i Rusijom uvrstio i dvojicu Zmajeva, te su tako pozive za naredne mečeve kvalifikacija za EP dobili golman Marko Ilić, kao i Jovan Nišić.

Ilić svojom formom od početka sezone pokazuje da je jedan od najboljih golmana u ligi, ako ne i najbolji, dok Jovan Nišić svojim konstantno dobrim igrama dominira u veznom redu Zmajeva .

„Orlići“ igraju svoje mečeve 15. i 19. novembra na stadionu „Čair“ u Nišu.

Nakon reprezentativne pauze, u goste dolazi uvek neugodna ekipa Proletera, a to je utakmica u kojoj će Zmajevi morati da potvrde uzlaznu formu i tako se stabilizuju u gornjem delu tabele.

 

FOTO: DUŠAN SANDIĆ

 

Ostavite komentar