ПОВРАТАК МАРКА ЈОВАНОВИЋА!

31/08/2018ВЕСТИ

Вождовац је појачао своје редове! Марко Јовановић је поново међу Змајевима. Осмеси на тренингу Вождовца, Марко Јовановић је већ задужио опрему у добро познатом економату, ставио се на располагању стручном штабу и одрадио тренинг са екипом.

Марко Јовановић игра на позицији штопера, рођен је у Ариљу 26.03.1988. Искусни дефанзивац има у својим ногама преко 250 утакмица. У Kаријери је наступао за Вислу из Kракова, грчку Ларису и Бнеј Јехуду, али и у два наврата за београдски Партизан. Такође и други пут ће обући дрес Вождовца. Марко је у каријери забележио преко 20 наступа за младу репрезентацију Србије, а има и 5 наступа у Олимпијској селекцији Србије.

„Марко је изузетан момак . Вождовац му је као друга кућа, његов дом. Већ је био у дресу Змајева и својим приступом и залагањем показао поштовање према клубу. Нама је такође част и задовољство што смо успели да направимо сарадњу са Марком, јер се стварно ради о једном одличном играчу и човеку.“ – изјавио је Горан Гркинић, генерални директор Вождовца.

Марко Јовановић је потписао уговор на годину дана.

Оставите коментар