POVRATAK MARKA JOVANOVIĆA!

31/08/2018VESTI

Voždovac je pojačao svoje redove! Marko Jovanović je ponovo među Zmajevima. Osmesi na treningu Voždovca, Marko Jovanović je već zadužio opremu u dobro poznatom ekonomatu, stavio se na raspolaganju stručnom štabu i odradio trening sa ekipom.

Marko Jovanović igra na poziciji štopera, rođen je u Arilju 26.03.1988. Iskusni defanzivac ima u svojim nogama preko 250 utakmica. U Karijeri je nastupao za Vislu iz Krakova, grčku Larisu i Bnej Jehudu, ali i u dva navrata za beogradski Partizan. Takođe i drugi put će obući dres Voždovca. Marko je u karijeri zabeležio preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, a ima i 5 nastupa u Olimpijskoj selekciji Srbije.

„Marko je izuzetan momak . Voždovac mu je kao druga kuća, njegov dom. Već je bio u dresu Zmajeva i svojim pristupom i zalaganjem pokazao poštovanje prema klubu. Nama je takođe čast i zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa Markom, jer se stvarno radi o jednom odličnom igraču i čoveku.“ – izjavio je Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca.

Marko Jovanović je potpisao ugovor na godinu dana.

Ostavite komentar