ПОСЛЕДЊИ МЕЧ НА КРОВУ У ОВОЈ СЕЗОНИ ОДЛУЧУЈУЋИ ЗА ЗМАЈЕВЕ! ВОЖДОВАЦ – БАЧКА У СУБОТУ ОД 16 ЧАСОВА!

10/05/2019ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца ће последњу утакмицу пред својим навијачима у сезони 2018/19 одиграти сутра од 16 часова против екипе Бачке. Бачка долази на “Кров” по бодове спаса за бег из зоне испадања, док Змајеви желе да оставе бодове на Крову и осигурају сигуран опстанак у Суперлиги Србије.

 

Готово немогуће делује да је Вождовац тим који ће при крају сезоне морати да осигура опстанак у лиги и који је још увек угрожен, али Змајеви плаћају данак лошој сезони која се не памти у клубу.Поред свега, играчи спремно дочекују утакмицу против Бачке са жељом да и математички осигурају опстанак и спремније крену у припреме за следећу сезону у којој се очекује да Вождовац пред себе опет постави највише домете.

Један од мотора екипе која нема пораз на свом стадиону у пролећном делу првенства био је и Драгољуб Срнић, који је сигуран у себе и саиграче, поготово када играју на свом стадиону.

 

– Непобедиви смо на крову и не сумњам да ће тако остати и сутра. Сигуран сам да ћемо сутра и математички осигурати опстанак и тако омогућити себи да растерећеније дочекамо крај сезоне и задњу утакмицу. Могли смо и мирније ући у овај део првенства, али нажалост нису се поклопили неки резултати и сада смо у ситуацији у којој јесмо. Вождовац по играчком кадру и организацији клуба заслужује да буде у самом врху табеле, надам се да ћемо ову сезону што пре оставити иза нас и вратити клуб тамо где заслужује да буде.

 

Драган Аничић је свестан притиска који обе екипе имају пред утакмицу, али верује у свој тим.

 

– Бачка је екипа која је у незавидном положају, али то је њихова ствар, ми ћемо учинити све што је до нас да и на овој утакмици као и на претходним на Крову останемо непобедиви. Желимо да се од својих навијача опростимо победом и да осигурамо статус Суперлигаша. Екипа комплетна дочекује меч, евентуално Борко Дуроњић неће бити у тиму због мање повреде.

Меч између Вождовца и Бачке игра се на стадиону Вождовца у у суботу, 11. маја од 16 часова. 

 

 

Оставите коментар