POPOVIĆ NAJBOLjI GOLMAN SEZONE!!!

29/05/2017VESTI

POPOVIĆ U TIMU GODINE!
Podvukla se crta u Superligi. Nakon završetka kupa Srbije, proglašen je i idealan tim superlige, odnosno najboljih jedanaest igrača u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost .

Po izboru onih koji su najbolje osetili žar borbe na terenu, a po njihovom mišljenju, najbolji golman Super lige je Zoran Popović, čuvar mreže Zmajeva.

Izbor dodatno dobija na težini, ako se zna da je došao od igrača koji su godinu dana gledali u oči našeg golmana i koji im je predstavljao nepremostivu prepreku i predstavljao najveći problem na terenu.

Fudbal se igra za golove, a Popović je uspevao svojim bravurama ove sezone da digne publiku na noge, „izmami“ aplauze i da skrene pažnju na sebe. Njegovim odbranama je lakše bilo i Zmajevima u borbi za bodove, jer je mreža Voždovca često mirovala.

Idelani tim Superlige za sezonu 2016-17. izgleda ovako:

Zoran Popović (Voždovac) – Miroslav Vulićević (Partizan), Bogdan Planić (Vojvodina), Bojan Ostojić (Partizan), Dušan Anđelković (Crvena zvezda) – Everton Luiz (Partizan), Mičel Donald (Crvena zvezda), Aleksandar Paločević (Vojvodina) – Filip Malbašić (Vojvodina), Uroš Đurđević (Partizan), Leonardo da Silva (Partizan).

FK VOŽDOVAC je ponosan na još jedan uspeh ove sezone i čestita svom čuvaru mreže na izboru za najboljih jedanaest u sezoni 2016/2017.

 

Ostavite komentar