POPOVIĆ KAO HOBOTNICA (VIDEO)

07/05/2017VESTI

Samo što je prošlo 24 sata od istorijske pobede Voždovca protiv gradskog rivala Crvene zvezde, oduševljenje ne prestaje.

Sjajna predstava je viđena na „krovu“ stadiona. Odlična taktika šefa struke Ilije Stolice.

Veliki broj čestitki je stigao na adresu Zaplanjske ulice. Čestitke ka igračima svakako na zasluženoj pobedi, čestitke i stručnom štabu na čelu sa Ilijom Stolicom.

Energija koja je viđena na toj utakmici, nosila je Zmajeve ka velikoj borbi i zasluženoj pobedi i ka nastavku evropske priče i ka novim pobedama.

24 sata je prošlo od istorijske pobede, novinski stupci i društvene mreže prepričavaju veliku pobedu Voždovca nad još uvek aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom. Dal se pričalo o  autogolu Anđelkovića, sigurnoj egzekuciji Dražića ili solo prodoru Srećkovića, svi mediji upiru prstom u Zorana Popovića, centralnu figuru meča, koji je maestralno branio na utakmici sa ekipom sa Topčidera.

Lepo je bilo biti na Voždovcu juče, lepo je biti navijač Voždovca. Sa ponosom se priča o uspehu, oduševljenje ne prestaje, atmosfera je sve bolja i ide se u nove pobede, ka novim ciljevima i uspesima.

https://www.youtube.com/watch?v=x4onoG6N8Ic

Ostavite komentar