POPE, VELIKO HVALA – ZMAJEVI TE NIKADA NEĆE ZABORAVITI! ŽELIMO TI PUNO SREĆE!

12/02/2018VESTI

POPE, VELIKO HVALA – ZMAJEVI TE NIKADA NEĆE ZABORAVITI! ŽELIMO TI PUNO SREĆE!

Zoran Popović osvaja sever Evrope!

Fudbal se igra za golove, publika je dolazila na utakmice Voždovca da gleda radovanja, ali publika je takođe dolazila da gleda bravure Zorana Popovića. Zoran je bio taj koji nije dozvoljavao da se mreža Voždovca zatrese. Često su protivničke ekipe odlazile pognute glave sa „krova“, a kruna dobrih odbrana je bila i prošla sezona, kada je Zoran Popović proglašen najboljim golmanom superlige, upravo od istih onih igrača koji su mu se suprostavljali.  Sa odigranih preko 100 utakmica noseći „jedinicu“ Voždovca može se reći da su mu prostorije kluba postale „druga kuća“, ali sada je vreme da još jedan Zmaj osvoji Evropu.

Zoran Popović je postao novi član Bodo Glimta, norveškog Superligaša!

U svakom delu Evrope, postoji jedan igrač koji je nosio dres Voždovca, na Apeninima je Marušić, podno Alpa je Ivković, na zapadu Stojanović i Dražić, na istočnom delu Evrope je Filipović, a sad na severu i Popović. Sportski sektror Voždovca na čelu sa Goran Grkinićem je 24 časa uz igrače: „Još jedan dobar transfer smo napravili. Srećni smo urađenim, jer sve što smo do sada uradili u ovom prelaznom roku, uradili smo kako smo i planirali. Zoranu želimo puno sreće u nastavku, drago nam je da je i on zadovoljan, dugo je u klubu i zaslužio je svojim partijama da napravi dobar angažman.“ – istakao je Goran Grkinić.

Bodo je star preko 100 godina, osnovan davnog 19. septembra 1916. Bodo igra na Aspmira stadionu kapaciteta 7354 mesta.

Dva puta su osvajači kupa , a šampioni severnog dela Norveške u 9 navrata.

U svojoj istoriji kroz evropska takmičenja na svoj stadion su dovodili ekipe poput Intera, Napolija, Verdera, Sampdorije i Bešiktaša.

Ostavite komentar