PONOS VOŽDOVCA! Karadžić i Tešić u reprezentaciji Srbije do 19 godina!

Mladi Zmajevi Mihailo Karadžić i Stefan Tešić dobili su poziv da se priključe timu U19 reprezentacije Srbije koja se u Staroj Pazovi spremala za drugi krug kvalifikacija za EP u Jermeniji.

Orlići su u Staroj Pazovi odigrali dve prijateljske utakmice sa reprezentacijom Slovenije u kojoj su ostvarili polovičan uspeh.

U prvoj utakmici Slovenci su bili bolji i pobedili 1:0, ali u drugoj utakmici u kojoj su igrali Karadžić i Tešić Srbija je pobedila rezultatom 2:0.

Selektor Nenad Sakić imao je prilike da se uveri u kvalitet mladih Zmajeva, a oni su se vratili puni utisaka i sa podstrekom za dalji rad. 

Golmanu Mihajlu Karadžiću ovo je bio prvi poziv za ovu selekciju Srbije, iako je ranije bio pozivan i u mlađim uzrastima, “Iako sam prošao kroz sve selekcije, ovo je prvi put da sam dobio poziv u U19 reprezentaciju i to je za mene jako velika čast i potvrda mog dobrog rada, koji planiram da nastavim. Sjajno iskustvo za mene i trudiću se i dalje dobijam pozive. Takođe, želim da se zahvalim treneru golmana FK Voždovac, Miljanu Vesiću, što izvlači  najbolje iz mene i pomaže mi da radim sve bolje i bolje“, zadovoljan je mladi Karadžić.

Takođe pozivan prvu put za selekciju uzrasta do 19 godina, Tešić je bio zadovoljan onime što je pokazao u nacionalnom timu, „Ovo je bila sjajna provera za mene, jer sam ipak pozvan sa igračima koji su godinu dana stariji, i jedno veliko iskustvo koje će mi pomoći u daljem radu. Zadovoljan sam  svojom igrom i nadam se da ću u buudćnosti imati još prilike da se dokažem u nacionalnom dresu i da reprezenttujem Voždovac na pravi način.“

 

Ostavite komentar