КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ ОФ ТРКА

17/04/2017ВЕСТИ

У наредном колу Вождовац дочекује екипу Јавора, екипу коју су Змајеви пре само десетак дана победили на гостовању у Ивањици резултатом 1:0, а стрелац је био Стефан Дражић.

На данашњој конференцији за медије, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Илија Столица и нападач Стефан Дражић.

„Чека нас нових седам утакмица и желимо да се укључимо у борбу за Европу и за четврто место. Долази нам Јавор, кога смо скоро већ победили, али тешко је победити истог противника два пута у кратком временском интервалу. Очекујемо неизвесну утакмицу, али очекујем да ћемо добро да се припремимо и да сутра истрчимо на терен и покажемо да смо ми доминантнији.“ – истакао је Стефан Дражић.

„Нама су амбиције порасле. Незгодно јесте победити једног противника два пута. Ово је за нас нови почетак и јако нам је важно да стартујемо квалитетном и добром игром и да из те игре победимо, што се од нас и очекује, поготово пред нашом публиком.“ – напоменуо је Илија Столица.

„Треба нагласити и да је Јавор променио шефа стручног штаба у односу на прошли наш сусрет и сигурно сам да ће бити новитета у њиховој игри. Међутим, ми наглашавамо да у нашој игри покушавамо да све зависи од нас и да ћемо у сутрашњем мечу ићи на победу.“ – истакао је шеф стручног штаба Вождовца Илија Столица.

 

Оставите коментар