Počinje playoff, Zmajevi u Nišu

13/04/2022VESTI

Vrlo uzbudljiva završnica redovnog dela nacionalnog šampionata donela nam je konačni rasplet – Zmajevi playoff  Super lige započinju sa 6. mesta!

Fudbalere Voždovca na premijeri očekuje gostovanje ekipi Radničkog iz Niša koja ima identičan bodovni saldo, ali bolju startnu poziciju zbog međusobnog duela iz dve odigrane utakmice.

Stručni štab ekipe sa Krova na ovaj playoff gleda kao na potpuno novo takmičenje, ali sa istim ciljevima, da se iz kvalietne igre ostvari što bolji rezultat.

”Verujem da možemo da odigramo dobru partiju, da će teren i uslovi biti zadovoljavajući s obzirom da je za sistem koji neguje Voždovac taj faktor jako važan. Ideja je da sa svakim protivnikom, pa i ekipom Radničkog koja je vrlo kvalitetna, ima dosta iskusnih igrača i trenera koji je bio vrhunski igrač, uđemo na taj način u utakmicu kako bi smo došli do željenog ishoda”, jasan je strateg Zmajeva, gospodin Aleksandar Linta.

Iz dve utakmice sa ekipom Radničkog, Voždovac je remizirao bez golova kod kuće, dok je u gostima izgubio minimalnim rezultatom. Sada je to dosta zrelija ekipa koja je u međuvremenu postigla rezultate koji joj daju za pravo da očekuje znatno bolji rezultat na Čairu.

O rasporedu koji Zmajeve očekuje do kraja šampionata, Linta dodaje.

”Pozicija sa koje krećemo samu završnicu nam je omogućila dobar raspored, ali mi ovom delu prvenstva pristupamo kao i do sada, sa fokusom na datu utakmicu i ne želimo da rasipamo energiju razminjljajući previše unapred.”

Utakmica između Radničkog i Voždovca zakazana je za petak, sa početkom u 19 časova, dok je raspored do kraja prvenstva sledeći:

Radnički Niš – Voždovac

Voždovac – Vojvodina

Voždovac – Napredak

TSC Bačka Topola – Voždovac

Voždovac – Partizan

Crvena zvezda – Voždovac

Ostavite komentar