Почиње playoff, Змајеви у Нишу

13/04/2022ВЕСТИ

Врло узбудљива завршница редовног дела националног шампионата донела нам је коначни расплет – Змајеви playoff  Супер лиге започињу са 6. места!

Фудбалере Вождовца на премијери очекује гостовање екипи Радничког из Ниша која има идентичан бодовни салдо, али бољу стартну позицију због међусобног дуела из две одигране утакмице.

Стручни штаб екипе са Крова на овај playoff гледа као на потпуно ново такмичење, али са истим циљевима, да се из квалиетне игре оствари што бољи резултат.

”Верујем да можемо да одиграмо добру партију, да ће терен и услови бити задовољавајући с обзиром да је за систем који негује Вождовац тај фактор јако важан. Идеја је да са сваким противником, па и екипом Радничког која је врло квалитетна, има доста искусних играча и тренера који је био врхунски играч, уђемо на тај начин у утакмицу како би смо дошли до жељеног исхода”, јасан је стратег Змајева, господин Александар Линта.

Из две утакмице са екипом Радничког, Вождовац је ремизирао без голова код куће, док је у гостима изгубио минималним резултатом. Сада је то доста зрелија екипа која је у међувремену постигла резултате који јој дају за право да очекује знатно бољи резултат на Чаиру.

О распореду који Змајеве очекује до краја шампионата, Линта додаје.

”Позиција са које крећемо саму завршницу нам је омогућила добар распоред, али ми овом делу првенства приступамо као и до сада, са фокусом на дату утакмицу и не желимо да расипамо енергију размињљајући превише унапред.”

Утакмица између Радничког и Вождовца заказана је за петак, са почетком у 19 часова, док је распоред до краја првенства следећи:

Раднички Ниш – Вождовац

Вождовац – Војводина

Вождовац – Напредак

ТСЦ Бачка Топола – Вождовац

Вождовац – Партизан

Црвена звезда – Вождовац

Оставите коментар