POČEO KAMP FK VOŽDOVAC – OSMEH OD STARTA

24/07/2017VESTI

Prvi dan je doneo veliku radost i osmehe na „krov“. Kamp je otvorio direkor omladinske škole Jovan Damjanović, a decu je pozdravio i Filip Stuparević, zvanični promoter kampa, prvotimac Zmajeva i mladi reprezentativac naše zemlje.

Dobro raspoloženje se videlo na samom početku i veliki broj osmeha krasi kamp od starta, a pohvale idu na račun svih mališana koji su poput pravih profesionalaca ispunjavali sve zahteve svojih trenera.

Kamp su pomogli pre svih STADION ŠOPING CENTAR, kao generalni pokrovitelj kampa, restoran COFFEE LOVE AND KITCHEN, igraonice DREAMLAND i GAME PUB, koji su obezbedili vredne poklone, dok se o zdravlju brine STADION MEDIKA.

Posebna zahvalnost ide i INTERSPORTU koji je sponzor FK Voždovac i koji je obezbedio vredne nagrade za najbolje učesnike, te je ovo samo nadogradnja jedne lepe priče.  Čokoladno mleko MOJA KRAVICA u ovim letnjim danima je ulpešalo događaj i pomoglo mališanima da se osveže na kampu. Hvala i časopisu ŽABAC koji je obezbedio časopise za sve mališane.

 

 

 

Ostavite komentar