POČELE SU PRIJAVE ZA NOVI KAMP FK VOŽDOVAC! OD 17. DO 21. AVGUSTA NA STADIONU VOŽDOVCA

12/08/2020VESTI

Novi kamp i novo druženje na stadionu Voždovca! Fudbalski klub Voždovac po peti put organizuje sportsko-rekreativni projekat, Fudbalski kamp Voždovac 2020. Pravo učešća na kampu imaju dečaci i devojčice od 6 do 12 godina. Kamp će trajati od 17. do 21. avgusta i biće jedinstvena prilika da najmlađi polaznici kampa uče od sertifikovanih trenera.

Fudbalski klub Voždovac od 2013. godine poseduje jedan od najsavremenijih i najmodernijih stadiona sa veštačkom travom. Takođe je jedan od najpopularnijih Stadiona u Evropi kada je lokacija u pitanju, jer se nalazi na krovu Šoping centra. I ove godine klub nesebično želi da podeli doživljaj igranja najpopularnije igre na svetu na terenu na kom se igraju utakmice Super Lige Srbije.

Omladinske kategorije Voždovca sa ponosom predstavljaju klub i na najbolji način prezentuju rad omladinske škole. Veliki broj igrača je upravo kroz omladinske selekcije zadužio dres prvog tima Voždovaca, a iz dvorišta Zmajeva ponikli su i pojedinci koji su oblačili reprezentativni dres naše zemlje. Samim tim stoji činjenica da FK Voždovac dosta ulaže u svoje mlađe kategorije.

Fizička aktivnost je bitna u odrastanju svakog deteta, a ovakvi sportsko-rekreativni projekti osim fizičkih, doprinose i razvoju socijalnih karakteristika.

Fk Voždovac poziva sve one koji se nalaze u Beogradu od 17. do 21. avgusta 2020. godine, da dođu na stadion i pridruže se svojim vršnjacima u sticanju fudbalskih znanja i veština.

Treneri FK Voždovac biće instruktori fudbalske igre na ovom kampu, a specijalni gosti svakodnevno će biti prvotimci Zmajeva, koji će nesebično deliti svoje znanje sa polaznicima kampa.

Svaki polaznik dobija šorts i majicu Fudbalskog kampa Voždovac 2019, a takođe obezbeđene su i vredne nagrade za najbolje polaznike kampa.

Takođe Kamp se organizuje u skladu sa preporučenim merama Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije virusa Kovid 19, te će svi učesnici biti maksimalno sigurni dok borave na stadionu Voždovca.

Prijave traju do 16. avgusta, a broj mesta je ograničen.

Sve informacije i prijave na: 064/8310-837

Kako iz prvog lica izgleda biti učesnik kampa FK Voždovac, saznajte u videu sa prošlogodišnjeg izdanja našeg kampa!

Ostavite komentar