Plej of stiže na Krov

19/04/2022VESTI

Posle remija u u gostima u nastavku šampionata rezervisanih za najboljih osam ekipa, vreme je za utakmicu kod kuće!

Tamo gde se Zmajevi pitaju i gde je ekipa Vojvodine već jednom ove sezone osetila sav potencijal koji ova ekipa poseduje, pobedivši rezultatom 3:1.

Za mnoge je to bilo iznenađenje, ali ne i za stručni štab koji ponosno veruje u ove momke, ali ne umanjuje respekt prema velikanu kakav je novosadski klub pred novi duel na Krovu.

”U Nišu smo u odbrani izgledali jako čvrsto i kompaktno, branili smo se gustinom. Sada je vreme da napravimo nadogradnju nekih ofanzivnih segmenata i da kroz igru i kroz naše poznate ideje i principe dođemo do rezultata koji nam odgovara. Bez obzira što igramo kod kuće, ideja je uvek ista – da igramo dobro i da probamo da pobedimo”, jasan je strateg Voždovca i dodaje:

”Vojvodina je jedan kvalitetan tim, uspeli su da podignu formu, očekujem dobar fudbal, puno golova, ali verujem da možemo ponovo da upišemo pobedu u ovom za nas jako važnom trenutku.”

Aleksandar Linta ističe da veruje u svoje mlade Zmajeve iako je sa druge strane ozbiljan klub i kvalitetan tim i nada se da snežni utorak sa Krova iz drugog dela prvenstva može da se ponovi, kako igrom, tako i rezultatom.

Utakmica između Voždovca i Vojvodine na programu je u četvrtak, sa početkom u 19 časova i pet minuta.

Ostavite komentar