Плеј оф стиже на Кров

19/04/2022ВЕСТИ

После ремија у у гостима у наставку шампионата резервисаних за најбољих осам екипа, време је за утакмицу код куће!

Тамо где се Змајеви питају и где је екипа Војводине већ једном ове сезоне осетила сав потенцијал који ова екипа поседује, победивши резултатом 3:1.

За многе је то било изненађење, али не и за стручни штаб који поносно верује у ове момке, али не умањује респект према великану какав је новосадски клуб пред нови дуел на Крову.

”У Нишу смо у одбрани изгледали јако чврсто и компактно, бранили смо се густином. Сада је време да направимо надоградњу неких офанзивних сегмената и да кроз игру и кроз наше познате идеје и принципе дођемо до резултата који нам одговара. Без обзира што играмо код куће, идеја је увек иста – да играмо добро и да пробамо да победимо”, јасан је стратег Вождовца и додаје:

”Војводина је један квалитетан тим, успели су да подигну форму, очекујем добар фудбал, пуно голова, али верујем да можемо поново да упишемо победу у овом за нас јако важном тренутку.”

Александар Линта истиче да верује у своје младе Змајеве иако је са друге стране озбиљан клуб и квалитетан тим и нада се да снежни уторак са Крова из другог дела првенства може да се понови, како игром, тако и резултатом.

Утакмица између Вождовца и Војводине на програму је у четвртак, са почетком у 19 часова и пет минута.

Оставите коментар