Petlići osvojili turnir „Igrajmo za 16“

02/06/2023VESTI

Petlići fudbalskog kluba Voždovac osvojili su memorijalni turnir „Igrajmo za 16“, pošto su u finalu pobedili tim RTS-a rezultatom 2:1.

Svoje utiske nakon turnira izneo je trener dečaka rođenih 2010. godine, gospodin Mihailo Miškov.

„Ovo je bilo drugo učešće našeg kluba na ovom memorijalnom turniru.  Igrali smo u čast i sećanje na poginule radnike RTS- a tokom bombardovanja 1999. godine. Organizacija i gostoprimstvo domaćina bila je na visokom nivou, kao i prošlog puta“, kazao je trener mladih Zmajeva.

Dečaci su se lepo zabavili sa vršnjacima, a za dobre igre nagrađeni su peharom i medaljama.

„Generacija dečaka rođenih 2010. godine, koju vodim već šest godina, zauzela je prvo mesto na ovogodišnjem turniru. Prikazali smo lepu igru, atraktivnu za oko, nešto po čemu smo postali već i prepoznatljivi. Klub kao nijedan drugi je još jednom pokazao da se uz fer-plej, organizovanu igru, uz puno energije i osmeha može ostvariti i dobar rezultat“, rekao je gospodin Miškov i dodao:

„Želim da se zahvalim svojim igračima na adekvatnom ponašanju, borbi za grb i prelepoj igri. Takođe, organizatorima turnira, svim ljudima iz RTS-a na gostoprimstvu, kao i ostalim učesnicima na fer-plej ponašanju“.

Na turniru su učestvovali klubovi: FK Voždovac, FK Crvena zvezda, OFK Beograd, FK Zvezdara, FK Rudar, PFK Žarkovo 2000, FK Mačva, FK Sinđelić, FK Kampione, FK Palilulac, FK Barajevo, FK Obrenovac, FK Brodarac, OŠ Duško Radović, FK Lokomotiva, FK Dinamo Pančevo, FK Olimpik i ekipa RTS sastavljena od dece zaposlenih u Radio Televiziji Srbije.

Ostavite komentar