Петлићи освојили турнир „Играјмо за 16“

02/06/2023ВЕСТИ

Петлићи фудбалског клуба Вождовац освојили су меморијални турнир „Играјмо за 16“, пошто су у финалу победили тим РТС-а резултатом 2:1.

Своје утиске након турнира изнео је тренер дечака рођених 2010. године, господин Михаило Мишков.

„Ово је било друго учешће нашег клуба на овом меморијалном турниру.  Играли смо у част и сећање на погинуле раднике РТС- а током бомбардовања 1999. године. Организација и гостопримство домаћина била је на високом нивоу, као и прошлог пута“, казао је тренер младих Змајева.

Дечаци су се лепо забавили са вршњацима, а за добре игре награђени су пехаром и медаљама.

„Генерација дечака рођених 2010. године, коју водим већ шест година, заузела је прво место на овогодишњем турниру. Приказали смо лепу игру, атрактивну за око, нешто по чему смо постали већ и препознатљиви. Клуб као ниједан други је још једном показао да се уз фер-плеј, организовану игру, уз пуно енергије и осмеха може остварити и добар резултат“, рекао је господин Мишков и додао:

„Желим да се захвалим својим играчима на адекватном понашању, борби за грб и прелепој игри. Такође, организаторима турнира, свим људима из РТС-а на гостопримству, као и осталим учесницима на фер-плеј понашању“.

На турниру су учествовали клубови: ФК Вождовац, ФК Црвена звезда, ОФК Београд, ФК Звездара, ФК Рудар, ПФК Жарково 2000, ФК Мачва, ФК Синђелић, ФК Кампионе, ФК Палилулац, ФК Барајево, ФК Обреновац, ФК Бродарац, ОШ Душко Радовић, ФК Локомотива, ФК Динамо Панчево, ФК Олимпик и екипа РТС састављена од деце запослених у Радио Телевизији Србије.

Оставите коментар