PETI DAN PRIPREMA U ANTALIJI – UJUTRU TERETANA PA SLOBODNO POPODNE, IZMEĐU ODBOJKA NA PESKU

24/01/2020VESTI

Naši Zmajevi danas “troše” peti dan priprema u Antaliji. Nakon dva meča koja su odigrana u samo dva dana, u kojima su rivali bili Legija uz Varšave i kazahstanski Šahtjor, naši fudbaleri su danas odradili jutarnji trening u teretani, a zatim će uslediti slobodno popodne.

Podsetimo, Zmajevi su u meču protiv Legije izgubili rezultatom 0:1, dok su u jučerašnjem meču remizirali sa Šahtjorom iz Karagande 1:1.

Prema rečima prvotimaca, u našem taboru vlada sjajna atmosfera, a mladi igrači, kao i novopridošlice su se sjajno uklopili u sistem rada.

To potvrđuju i reči Alekse Jankovića, koji je došao iz Partizana neposredno pred polazak na pripreme.

– Ovo su mi prve pripreme sa seniorskim timom i svakim danom se sve više uklapam u ekipu, kako na terenu, tako i van njega. Saigrači su me sjajno prihvatili, iznenađen sam načinom na koji ovaj klub funkcioniše. Svi smo zaista kao jedna porodica i to mi je najdraže. Uz ovakvu atmosferu i rad na treninzima, mislim da možemo da postignemo mnogo kada počne prvenstvo. Sada vidim da sam napravio pravi izbor prilikom odabira kluba u kojem ću nastaviti karijeru i nadam se da ću napredovati, zajedno sa celim timom. Jedva čekam da počnu takmičarski mečevi i da sjajnu atmosferu prenesemo i na teren. – jasan je bio Janković.

Nakon jutarnjeg treninga oporavka u teretani, Zmajevi su odlučili da se razonode na plaži. Najhrabriji su i zaplivali u moru ne tako prijatne temperature, dok su ostali igrali odbojku na pesku.

Nakon današnjeg slobodnog popodneva, Zmajevi se sutra vraćaju u standardni ritam od dva treninga dnevno, a ubrzo nas očekuju i još dva prijateljska meča i to sa Lehom iz Poznanja i Zorjom iz Luhanska (28. i 29. januar)

Ostavite komentar