Peroševiću prvi profesionalan ugovor, Purtić još dve, Stoisavljević tri godine

18/07/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac, od početka prelaznog roka jasno stavlja akcenat na postojećem kadru. Ipak, kada igrači naprave tranziciju iz omladinske škola u profesionalne vode – to najviše vredi.

Dragan Perošević, do juče omladinac Zmajeva, stavio je potpis na prvi profesionalni ugovor u trajanju od tri godine.

“Osećaj je fenomenalan i želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu koji su verovali u mene i nadam se da ću opravdati očekivanja,” jasan je mladi napadač.

Lične ambicije momak koji je nastupao za nemački Hajdenhajm vezuje za Voždovac, odakle veruje da može da skrene pažnju na sebe.

Sličnim putem išao je i mladi Dragan Stoisavljević koji je sa klubom produžio ugovor na tri godine. Time je uzvratio poverenje koje mu je pruženo, a koje je on iskoristio sjajnim partijama i golovima pre svega aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi. Dobre partije omogućile su mu i redovan nastup za nacionalnu selekciju do 19 godina.

Veteran u redovima Voždovca iako i dalje veoma mlad, povremeni kapiten, Stefan Purtić, istim putem je došao do statusa standardnog prvotimca, a svoj odnos prema klubu potvrdio je produženjem ugovora na još dve godine.

“Dugogodišnji rad i ulaganje u omladinski pogon vrednuje se igračima koji stignu do prvog tima. Izuzetno smo srećni zbog još jednog profesionalnog ugovora, ali i što se odnos onih koji su na tom mestu bili pre nekoliko godina nije promenio i što vide Voždovac kao najbolju sredinu za svoj razvoj”, rekao je prvi čovek Zmajeva, gospodin Miloš Mirković.

Ostavite komentar