Pejčinović: ,,Voždovac je zaista klub kao nijedan drugi”

18/10/2020VESTI

Svojim iskustvom, za nešto manje od godinu dana, Nemanja Pejčinović, pozitivno je uticao na mlade momke kakve Zmajevi imaju. I sam kaže da Krov i jeste sredina koja je dobra za njihov razvoj.

”Profesionalizam, organizacija, stručno osoblje, nešto su što se ne viđa u ovolikoj meri u drugim superligaškim klubovima i kao takav, ovaj klub je odličan za razvoj mladih igrača”, započinje Pejčinović.

Nedavnim potpisom za ruskog drugoligaša Fakela, vratio se u zemlju u kojoj je već boravio tokom svoje bogate karijere. Pored moskovskog kluba Loko, Nemanja je zabeležio nastupe i u nemačkoj Herti i francuskoj Nici. Ipak, o sezoni i ljudima u Voždovcu priča u superlativu:

”Želim da se zahvalim svima, vlasniku kluba Marku Zdravkoviću, generalnom direktoru Milošu Mirkoviću, sekretaru, bivšem i sadašnjem stručnom štabu. Posebnu zahvalnost dugujem medicinskoj službi, doktoru Veselinu Aleksiću i fizioterapeutima Marku Rovincu i Danielu Radoševiću jer uz maksimalno profesionalan rad uspevaju da održe dobro zdravlje igrača.”

Zahvalan je i ekonomatu, ali i napominje da je na Krovu upoznao dosta dobrih ljudi, koji se danas retko sreću.

Utisak koji je klub ostavio na njega ne razlikuje se ni malo od onog koji je on ostavio na klub, a to najbolje objašnjava generalni direktor Voždovca, gospodin Miloš Mirković:

”Zahvalni smo Nemanji na profesionalnom odnosu prema klubu i u nastavku karijere želimo mu mnogo sreće. Vrata Zmajeva će za njega uvek biti otvorena”, jasan je gospodin Mirković.

Za kraj, nije bilo moguće ne osvrnuti se na njegov odnos sa saigračima za koje kažu da su posebni po svom smislu za humor.

”Postoje momci koji su na vrlo inteligentni način uspeavli da me ”navuku na smeh”. Da ih ne nabrajam pojedinačno, prepoznaće se sami. Šalu na stranu, period proveden u Voždovcu ostaće mi u pozitivnom sećanju. Pratiću uspehe Voždovca i u budućnosti”, zaključio je Pejčinović.

Ostavite komentar