Pavićević: „Okrećemo se novim utakmicama“!

21/03/2018VESTI

Meč protiv Radničkog iz Niša je uveliko iza leđa Zmajeva. Tri boda su ostala na terenu Voždovca i igrači se uveliko okreću novim utakmicama. Pobedonosni rezultat je bio 2:1, strelac gola koji je otključao bravu je Marko Pavićević.

„Pokazali smo da smo prava ekipa, odlučno smo ušli u meč i pokazali karakter. Sa puno volje i želje da se iskupimo pre svega za poraz u Zemunu, ali i da obezbedimo plej of, što je bio naš primarni cilj ove sezone.“ – započeo je Marko Pavićević, napadač Voždovca.

„Meč je bio dinamičan. U prvom poluvremenu smo dominirali, ali i pored svega rezultat je nakon 45 minuta bio u egalu. U drugom delu nismo bili toliko dominantni, ali što je najbitnije uspeli smo da realizujemo napadačke akcije. Takođe, po ukazanim prilikama koje smo imali, videlo se da je rezultat mogao da bude i ubedljiviji u našu korist.“ – napravio je rezime Pavićević.

Ipak ide se dalje: „Najbitnije je da smo uzeli tri boda i to je uveliko arhivirano i okrenuli smo se novim obavezama.“

Sledi pauza u prvenstvu zbog utakmica koje igra reprezentacija: „U prvenstvu nas očekuju još dva susreta koji će nam svakako biti putokaz za sam vrh tabele. Želimo da uzmemo što više bodova, kako bismo se umešali u trku. Kod nas se sve zna, idemo na pobedu u svakoj utakmici. Pauza će nam dobro doći da se još malo pripremimo za nove izazove i da ne ispadnemo iz koloseka koji vodi ka lestvicama više.“ – jasan je Pavićević, ali i obazriv.

Poruka je poslata i navijačima: „U svaku utakmicu ulazimo sa jakom željom i voljom. I samo sa takvim odnosom smo pokazali da možemo da se nosimo sa svim ekipama. Navijačima obećavam maksimalan broj procenata truda u svakom meču, jer samo tako možemo ostvariti ciljeve koji će nam donositi radost kako nama na terenu, tako i njima na tribinama, a svesni smo koliko nam njihova podrška znači.“

Ostavite komentar