ПАРТИЗАН – ВОЖДОВАЦ 4:0 (2:0)

Стрелци: Милетић у 19., Закарић у 41. и 71. и Ивановић у 93. минуту.

ВОЖДОВАЦ: ИЛИЋ, ЋИРКОВИЋ, МИХАЈЛОВ, ЈОВАНОВИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ПАВЧЛОВИЋ, ЛУКОВИЋ, МАКСИМОВИЋ, ДУРОЊИЋ, СТУПАРЕВИЋ, МИЛУНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЗЛИЧИЋ, МАШОВИЋ, ЈЕВТИЋ.

ПАРТИЗАН: СТОЈКОВИЋ, МИЛЕТИЋ, МАРКОВИЋ, ВАЛИЈЕНТЕ, УРОШЕВИЋ, ЗАКАРИЋ, ШЋЕКИЋ, ЂЕРЛЕК, ПАНТИЋ, НИКОЛИЋ, РИКАРДО.

И поред пораза у градском дербију, београдска прича је могла да иде и у контра смеру. Вождовац је кренуо ка голу домаћина од старта меча и већ у седмом минуту сам пред голом Стојковића се нашао Ступаревић, успео је млади нападач Змајева и да обиђе голмана домаћих, али након шута лопта није ушла у гол. Са гол линије одбрана Партизана је спасила своју мрежу.

Након тога домаћин креће у серију напада. Врло брзо му се то и исплатило. У 19 минуту Милетић је успео да доведе домаћина до предности.

У том делу игре, домаћин јесте имао више од игре, али ни Вождовац није заостајао, ређали су се напади на обе стране.

Ипак у сам смирај првог дела игре, након још једног прекида. Лопта долази до Закарића који дуплира предност Партизана.

Други део игре је донео још јачу жељу фудбалера Вождовца да дођу до смањења резултата, али у 71. минуту и новог гола Закарића, домаћин повећава резултатна 3:0 и опет гол “пада” после уиграног прекида.

Тежиште игре се пренело на половину домаћих, али резултат се није мењао до пред сам крај. Резервиста у редовима Партизана Ивановић је иградио себи прилику за шут, циљао и погодио и у 93. минуту поставио коначан резултат 4:0.

Оставите коментар