PARTIZAN – VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

PARTIZAN – VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

Strelci: Miletić u 19., Zakarić u 41. i 71. i Ivanović u 93. minutu.

VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, KOVAČEVIĆ, PAVČLOVIĆ, LUKOVIĆ, MAKSIMOVIĆ, DURONjIĆ, STUPAREVIĆ, MILUNOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: ZLIČIĆ, MAŠOVIĆ, JEVTIĆ.

PARTIZAN: STOJKOVIĆ, MILETIĆ, MARKOVIĆ, VALIJENTE, UROŠEVIĆ, ZAKARIĆ, ŠĆEKIĆ, ĐERLEK, PANTIĆ, NIKOLIĆ, RIKARDO.

I pored poraza u gradskom derbiju, beogradska priča je mogla da ide i u kontra smeru. Voždovac je krenuo ka golu domaćina od starta meča i već u sedmom minutu sam pred golom Stojkovića se našao Stuparević, uspeo je mladi napadač Zmajeva i da obiđe golmana domaćih, ali nakon šuta lopta nije ušla u gol. Sa gol linije odbrana Partizana je spasila svoju mrežu.

Nakon toga domaćin kreće u seriju napada. Vrlo brzo mu se to i isplatilo. U 19 minutu Miletić je uspeo da dovede domaćina do prednosti.

U tom delu igre, domaćin jeste imao više od igre, ali ni Voždovac nije zaostajao, ređali su se napadi na obe strane.

Ipak u sam smiraj prvog dela igre, nakon još jednog prekida. Lopta dolazi do Zakarića koji duplira prednost Partizana.

Drugi deo igre je doneo još jaču želju fudbalera Voždovca da dođu do smanjenja rezultata, ali u 71. minutu i novog gola Zakarića, domaćin povećava rezultatna 3:0 i opet gol „pada“ posle uigranog prekida.

Težište igre se prenelo na polovinu domaćih, ali rezultat se nije menjao do pred sam kraj. Rezervista u redovima Partizana Ivanović je igradio sebi priliku za šut, ciljao i pogodio i u 93. minutu postavio konačan rezultat 4:0.

Ostavite komentar