Pantović: Asistencije me više usrećuju

02/09/2021VESTI

Mladi Novosađanin, Miloš Pantović, u reprezentativnoj pauzi trenira na svom Krovu, ali ovoga puta u dresu nacionalne selekcije Srbije koju čine igrači do 20 godina.

Tom prilikom, u razgovoru za sajt Voždovca, osvrnuo se na dosadašnji učinak sa klubom, ali i šta za njega znači novi poziv i prilika da zaigra u dresu Srbije.

”Zadovoljan sam startom prvenstva, posebno sa poslednje tri utakmice sa kojima smo prevazišli nekoliko početnih slabijih rezultata. Srećan sam zbog minutaže i prilike koju sam dobio u klubu. Sa druge strane, svaki dečak koji počne da se bavi fudbalom mašta da obuče dres reprezentacije i to što sam ponovo pozvan je za mene potvrda tog sna.”

Na sebe je skrenuo pažnju sjajnim asistencijama ili pravoremenim dodavanjima u prilikama kada bi Zmajevi postigli pogodak, o tome šta više voli, da li da asistira ili postiže golove, popularni Panta nema dilemu:

”Asistencije ne čine samo mene srećnim već i onog ko je postigao pogodak! Meni je samo važno da mi igramo dobro i pobeđujemo, a da li ću ja biti strelac, to je manje bitno.”

Ostavite komentar