Panta Zmaj prešao među Lavove u pohodu na Ligu šampiona

28/06/2023VESTI

Fudbalski klub Voždovac realizovao je transfer svog igrača Miloša Pantovića u redove TSC-a.

Doskorašnji fudbaler beogradskog kluba na Krov je stigao 2020. godine i od tada je na 86 utakmica postigao 16 golova i 10 puta asistirao saigračima za pogodak.

Pored evidentnog učinka na terenu Pantović je bravuroznim partijama, kao i odnosom prema svima u klubu, ušao u srca svih kojima je drag klub sa Dušanovca.

On je na najbolji mogući način predstavljao Zmajeve i u reprezentativnim selekcijama Srbije, kako u seniorskoj, tako i u mladoj gde je i kapiten.

Kada se to sve uzme u obzir ne čudi što je za 20-godišnjeg fudbalera vladalo veliko interesovanje na fudbalskom tržištu, a u trci za potpis pobedio je TSC, drugoplasirani tim u državi koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sportski direktor Voždovca, gospodin Bojan Leontijević, izneo je svoje utiske nakon još jednog utanačenog posla iz kog će profitirati sve tri strane.

„Miloš Pantović prelazi u ekipu TSC-a iz Bačke Topole, što je još jedan uspešno realizovan transfer našeg kluba. Imali smo ponude za njega od klubova iz Super lige Srbije, ali i nekoliko veoma ozbiljnih iz inostranstva, međutim, igrač je sam odlučio gde će nastaviti karijeru. TSC je ovom prilikom pokazao ozbiljnost, odlučnost i bio je najupornji u nameri da dovede našeg doskorašnjeg igrača u svoje redove“, rekao je gospodin Leontijević i dodao:

„Zahvaljujemo se Milošu na svemu što je uradio za naš klub i mislim da smo imali saradnju na obostranu korist. Odlazi u sredinu u kojoj će moći da ispuni sav svoj potencijal. On je i dalje mlad igrač, ali uveliko afirmisan na najvećoj sceni i uz organizovan klub kao što je TSC njegova karijera će nastaviti da se razvija u pravom smeru“.

Doskorašnji fudbaler kluba iz Braće Jerković na rastanku je istakao da je u timu iz Zaplanjske proveo veoma lep period života i poželeo je puno uspeha Zmajevima u budućnosti.

„Došlo je vreme za odlazak, osećaj je jako čudan, ali to je sve fudbal. U Voždovcu sam proveo prelep period i što se tiče igara, ali i međuljudskih odnosa i Krov će zauvek biti moja druga kuća. Ostajem u Srbiji i samim tim biće neobično igrati protiv bivših saigrača i kluba koji mi je puno toga dao. Svim ljudima u klubu i igračima želim pre svega mnogo zdravlja, a ekipi što više uspeha u Super ligi i da se uskoro napravi iskorak u evropska takmičenja, što Zmajevi svakako i zaslužuju“, poručio je Pantović.

Ostavite komentar