Opcija više u manevru Zmajeva – potpisao Krpić

23/08/2023VESTI

Fudbalski klub Voždovac predstavio je još jedno pojačanje u svojim redovima. Opremu beogradskog kluba zadužio je Miljan Krpić.

Dvadesetogodišnji fudbaler na Krov dolazi iz redova ekipe TSC, u kojem je ponikao i za koji je debitovao u seniorskom fudbalu.

Radi se o momku koji može da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija u veznom i defanzivnom redu, ali se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog.

Sportski direktor kluba sa Dušanovca, gospodin Bojan Leontijević, predstavio je najnoviju akviziciju u taboru Zmajeva.

„Angažovali smo talentovanog i mladog fudbalera kog već duže vreme pratimo i želimo u svojim redovima. Sada se stvorila mogućnost da to realizujemo i izuzetno smo zadovoljni zbog toga. Igra na poziciji defanzivnog manevarskog igrača, a pored toga može da pokrije i druge pozicije u zadnjoj liniji, ali primarno je popularna „šestica“. Stiže iz dobro organizovanog kluba i nadamo se da će se brzo uklopiti u ambijent i zahteve igre. Radujemo se saradnji i želimo mu sve najbolje“, poručio je gospodin Leontijević.

Perspektivni vezista obavezao se na trogodišnju vernost beogradskom klubu, nakon čega nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u novu sredinu.

„Osećaj je zaista sjajan. Veoma sam srećan što sam ove i nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate. Daću sve od sebe da pomognem timu i nadam se da ću uspeti da se izborim za svoju poziciju na terenu. Ekipu čine veoma mladi i talentovani momci i srećan sam što ću deliti svlačionicu sa njima i verujem da ćemo imati mnogo uspeha ove sezone“, kazao je Krpić i dodao šta mu je o novom timu rekao Miloš Pantović,  doskorašnji saigrač u TSC-u i bivši fudbaler Voždovca, kao i o čemu mašta u nastavku karijere:

„Kazao mi je da će mi biti super ovde, izneo je niz pohvala i stvarno sve najbolje za ovaj klub. Verujem mu na reč. Želja mi je da u budućnosti zaigram u Ligi šampiona“.

Ostavite komentar