Опција више у маневру Змајева – потписао Крпић

23/08/2023ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац представио јe jош једно појачање у својим редовима. Опрему београдског клуба задужио је Миљан Крпић.

Двадесетогодишњи фудбалер на Кров долази из редова екипе ТСЦ, у којем је поникао и за који је дебитовао у сениорском фудбалу.

Ради се о момку који може да одговори захтевима на неколико позиција у везном и дефанзивном реду, али се најбоље сналази на месту задњег везног.

Спортски директор клуба са Душановца, господин Бојан Леонтијевић, представио је најновију аквизицију у табору Змајева.

„Ангажовали смо талентованог и младог фудбалера ког већ дуже време пратимо и желимо у својим редовима. Сада се створила могућност да то реализујемо и изузетно смо задовољни због тога. Игра на позицији дефанзивног маневарског играча, а поред тога може да покрије и друге позиције у задњој линији, али примарно је популарна „шестица“. Стиже из добро организованог клуба и надамо се да ће се брзо уклопити у амбијент и захтеве игре. Радујемо се сарадњи и желимо му све најбоље“, поручио је господин Леонтијевић.

Перспективни везиста обавезао се на трогодишњу верност београдском клубу, након чега није крио задовољство због доласка у нову средину.

„Осећај је заиста сјајан. Веома сам срећан што сам ове и надам се да ћу помоћи екипи да оствари што боље резултате. Даћу све од себе да помогнем тиму и надам се да ћу успети да се изборим за своју позицију на терену. Екипу чине веома млади и талентовани момци и срећан сам што ћу делити свлачионицу са њима и верујем да ћемо имати много успеха ове сезоне“, казао је Крпић и додао шта му је о новом тиму рекао Милош Пантовић,  доскорашњи саиграч у ТСЦ-у и бивши фудбалер Вождовца, као и о чему машта у наставку каријере:

„Казао ми је да ће ми бити супер овде, изнео је низ похвала и стварно све најбоље за овај клуб. Верујем му на реч. Жеља ми је да у будућности заиграм у Лиги шампиона“.

Оставите коментар