ОМЛАДИНЦИ У НЕДЕЉУ СТАРТУЈУ УТАКМИЦОМ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ. ЖМУКИЋ: “ЦИЉ ШТО БОЉИ ПЛАСМАН И ПРОМОЦИЈА ИГРАЧА У ПРВИ ТИМ”!

31/07/2020ВЕСТИ

Омладинци Вождовца у недељу започињу такмичење у Омладинској лиги Србије утакмицом против Војводине.  Меч ће се играти на теренима Спортског центра “Вујадин Бошков” од 11 часова.

Коронавирус прекинуо је прошлогодишње сјајно издање омладинаца Вождовца када су млади Змајеви заузели пету позицију на табели тако да се надамо да ће сада наставити тамо где су стали, иако у доста измењеном саставу.

Тренер Омладинске екипе Вождовца Горан Жмукић напомиње да је пред његовом екипом нимало лака сезона због више фактора.

– Спремни смо за почетак првенства, иако нисмо радили у условима који би нас довели на највиши ниво фокуса и спреме. Старт првенства је померан два пута, Коронавирус је све пореметио, али морамо пронаћи снаге да се издигнемо изнад свега, битно је само да смо сви здрави и да се фудбал враћа – почиње причу Жмукић и наставља о циљевима за наредну сезону.

– Циљ је наравно увек борба за врх табеле и припремање момака за улазак у први тим. Од прошлогодишње омладинске екипе тренутно је у првом тиму Вождовца седам играча што довољно говори о смеру у којем се крећемо и колико је омладинска школа битна за клуб. Нас чека нимало лак распоред јер на почетку гостујемо Војводини затим играмо са Партизаном, ОФК Београдом, Бродарцем и Напретком из Крушевца. Али управо такве утакмице су потребне момцима како би стасали и извукли најбоље из себе – закључио је стратег омладинаца.

Оставите коментар