OGRANIČEN KAPACITET STADIONA VOŽDOVCA ZA MEČ SA RADNIKOM, DO KARATA MOŽETE DOĆI NA DAN UTAKMICE!

16/06/2020VESTI

Fudbaleri Voždovca u četvrtak se sastaju sa ekipom Radnika iz Surdulice na ‘Krovu’ u okviru 30. i ujedno poslednjeg ovosezonskog kola Superlige Srbije.

Početak meča zakazan je za 21:00 časova, a direktan prenos je obezbeđen na kanalima Arene Sport.

Naravno, navijači Voždovca i ljubitelji fudbala dugo su čekali da se fudbal vrati na ‘Krov’, pa ne čudi veliko interesovanje publike za ovaj meč. Kako je preporukom Vlade Srbije dozvoljeno prisustvo publike na stadionima, tako će biti ovog četvrtka i na stadionu Voždovca, ali u korigovanim uslovima.

Svi posetioci će na stadionu morati da sede na zapadnoj tribini uz poštovanje distance i propisanih preporuka za ponašanje zbog sprečavanja širenja Koronavirusa.

Naime, kapacitet stadiona je dodatno smanjen, a za navijače će biti otvorena samo zapadna tribina za koju se KARTE NEĆE PRODAVATI, VEĆ ĆE MOĆI DA SE PREUZMU NA INFO PULTU ŠOPING CENTRA STADION. 

Karte će moći da se preuzmu na sam dan utakmice, od 10 časova pa do početka utakmice, ili do momenta kada sve karte budu podeljene. Zbog ograničenog kontigenta karata pozivamo sve navijače da što ranije dođu u Šoping centar Stadion i preuzmu svoje karte. 

Jedno punoletno lice će uz ličnu kartu moći da preuzme maksimum DVE ULAZNICE, a deci do 7 godina nije potrebna ulaznica za ulazak na ovu utakmicu.

Vidimo se u četvrtak na ‘Krovu’ da ispratimo još jednu sezonu i pozdravimo naše Zmajeve! 

Ostavite komentar