OFK BAČKA – FK VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

11/11/2018VESTI

OFK BAČKA – FK VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

Strelac : Radinović u 90.minutu!

VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, JOVANOVIĆ, MIKIĆ, KOVAČEVIĆ, PAVLOVIĆ, LUKOVIĆ, ZLIČIĆ, DURONjIĆ, MAŠOVIĆ I STUPAREVIĆ. IGRALI SU JOŠ: ZOĆEVIĆ, MILUNOVIĆ I JEŠIĆ.

BAČKA: ZOGOVIĆ, ILIĆ, BJELOŠ, MAKARIĆ, MLADENOVIĆ, JOVANOVIĆ, MIĆIĆ, PANTIĆ, GRABEŽ, ĐORIĆ, RADINOVIĆ.

Krenulo je sve udarcima Lukovića, alo se isticao Zogović. Posebno je Voždovac bio opasan nakon slobodnog udarca koji je izveo takođe Luković, ali je iz samog ugla loptu izvukao golman domaćih.

U 10.minutu preti i Bačka, ali je siguran Ilić.

U 20.minutu Luković opet ima čistu situaciju, ali opet mu udarac brani Zogović.

Dva minuta kasnije i domaćin stvara šansu, Radinović šutira sa distance, ali mladi reprezentativac Srbije Marko Ilić brani njegov udarac.

U 23.minutu Zličić organizuje prelepu akciju, upošljava Stuparevića koji je uspeo da savlada golmana, ali lopta odlazi pored gol.

U 36.minutu ponovo stavlja na muke Zogovića topovskim udarcem, ali je golman domaćih krajnjin naporom sproveo loptu u korner.

U uvodnom delu drugog poluvremena, krenula je i Bačka ofanzivnije.

U 63.minutu Makarić je pokušao udarcem glavom, ali Ilić je opet na mestu.

Dinamično je u drugom delu bilo. Pretile su obe ekipe, ali bez pravih prilika. Najopasniji je bio Ješić u par navrata, ali su domaćini imali sreće.

U 83.minutu glavni sudija je dosudio jedanaesterac za Bačku, Makarić je izveo najstrožu kaznu, ali golman Zmajeva je uspeo da mu odbrani udarac.

U 89.minutu Mašović je imao priliku, ali njegov šut je završio pored gola.

U poslednjem minutu meča Bačka dolazi do prednosti, a strelac je Radinović.

Ostavite komentar