OBAVEŠTENjE ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA POVODOM SPECIJALNIH MERA NA MEČU VOŽDOVAC – PARTIZAN!

13/03/2020VESTI

Fudbalski klub Voždovac danas je dobio obaveštenje od zvaničnih organa Zajednice fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije prema kojem je odlukom Vlade Srbije zabranjeno prisustvo gledalaca na utakmicama 26. kola Linglong Superlige Srbije, a ta odluka biće na snazi i nadalje, sve do kraja opasnosti od pandemije virusa Korona.

Takođe, Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije poslala je i obaveštenje koje se odnosi na prisustvo i ponašanje predstavnika medija na stadionima dok traju vanredne mere izrečene od strane Vlade Srbije.

Shodno tome FK Voždovac obaveštava uvažene predstavnike medija o sledećem:

– ORGANIZOVAN JE POSEBAN NAMENSKI ULAZ ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA – Shodno odluci da klub domaćin mora organizovati poseban namenski ulaz za predstavnike medija koji je odvojen od ulaza za igrače i predstavnike klubova, FK Voždovac će jedan odvojeni lift staviti u funkciju prevoza predstavnika medija na peti sprat gde se nalazi prostor za medije.

Takođe, zbog velikog broja akreditovanih novinara i specifičnosti Pres Lože FK Voždovac koja je zatvorena, a samim time i neuslovna za boravak u vreme opasnosti od širenja virusa Korona, svi predstavnici medija koji budu prisustvovali meču moraće da kroz pres Ložu izađu na tribine i tamo zauzmu mesta na bezbednoj udaljenosti od kolega (MINIMUM JEDAN METAR!)

Prisutni radnici obezbeđenja davaće instrukcije po kojima svi predstavnici medija treba da postupaju.

– AKREDITOVANI FOTOGRAFI NE MOGU BITI POSTAVLjENI PORED TERENA – Shodno odluci, akreditovani fotografi i snimatelji NE MOGU BITI POSTAVLjENI OKO TERENA, već klub domaćin mora obezbediti mesta na tribini stadiona kako bi fotografi mogli da obavljaju svoj posao. Akreditovani fotografi takođe će namenskim liftom dolaziti na PETI SPRAT stadiona u Zaplanjskoj, odakle će nakon procesa akreditacije po uputstvima obezbeđenja zauzeti svoje mesto na tribini stadiona.

– NAKON MEČA NEĆE BITI ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE! – Shodno odluci, nakon završetka meča neće biti organizovana konferencija za medije. Oba kluba će se potruditi da u što bržem roku svi predstavnici medija dobiju reakcije trenera i izjave nakon završenog meča.

FK Voždovac moli sve predstavnike medija koji će prisustvovati sutrašnjem meču između Voždovca i Partizana za poštovanje propisanih pravila kako bi svi zajedno dali doprinos smanjenju opšte opasnosti od širenja virusa Korona, te da bi se što brže i bezbednije vratili normalnom praćenju mečeva Linglong Superlige Srbije!

Hvala!

Ostavite komentar