Ново појачање – Новевски са Карађорђа слетео на Кров

24/12/2022ВЕСТИ

Фудбалски клуб Вождовац потписао је данас уговор на три по године са Владаном Новевским, доскорашњим фудбалером Војводине, који игра на позицији везног играча.

Момак рођен 2002. године наступао је за млађе категорије Старе даме, а за први тим новосадског клуба одиграо је 29 утакмица. Био је репрезентативац  у омладинским селекцијама Србије и Северне Македоније.

Спортски директор клуба из Заплањске, господин Бојан Леонтијевић, истакао је да је веома срећан због реализације овог трансфера.

Прво желим да упутим Владану добродошлицу у наш тим и пуно успеха и среће. Његовим ангажовањем наставили смо праксу довођења младих и перспективних играча. Поред младости, поседује одређене фудбалске квалитете и уверени смо да ће их овде додатно унапредити. Ради се о играчу који је имао запажене партије у омладинском фудбалу, када је био и део репрезентативних селекција и срећни смо што смо договорили сарадњу, за коју верујемо да ће бити у обостраном интересу“, рекао је господин Леонтијевић.

Нови фудбалер Змајева захвалио се на указаној прилици и открио зашто је изабрао клуб из Браће Јерковић.

Хвала управи и стручном штабу Вождовца на указаном поверењу. Надам се да ћу оправдати очекивања и да ћемо остварити зацртане циљеве. Изабрао сам да дођем на Кров, јер смо и клуб и ја проценили да је ово добра средина да се, кроз квалитетан рад и јаке утакмице, афирмишем и стекнем искуство за даљи фудбалски развој“, изјавио је Новевски после потписивања уговора.

Оставите коментар