Novo pojačanje – Novevski sa Karađorđa sleteo na Krov

24/12/2022VESTI

Fudbalski klub Voždovac potpisao je danas ugovor na tri po godine sa Vladanom Novevskim, doskorašnjim fudbalerom Vojvodine, koji igra na poziciji veznog igrača.

Momak rođen 2002. godine nastupao je za mlađe kategorije Stare dame, a za prvi tim novosadskog kluba odigrao je 29 utakmica. Bio je reprezentativac  u omladinskim selekcijama Srbije i Severne Makedonije.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, istakao je da je veoma srećan zbog realizacije ovog transfera.

Prvo želim da uputim Vladanu dobrodošlicu u naš tim i puno uspeha i sreće. Njegovim angažovanjem nastavili smo praksu dovođenja mladih i perspektivnih igrača. Pored mladosti, poseduje određene fudbalske kvalitete i uvereni smo da će ih ovde dodatno unaprediti. Radi se o igraču koji je imao zapažene partije u omladinskom fudbalu, kada je bio i deo reprezentativnih selekcija i srećni smo što smo dogovorili saradnju, za koju verujemo da će biti u obostranom interesu“, rekao je gospodin Leontijević.

Novi fudbaler Zmajeva zahvalio se na ukazanoj prilici i otkrio zašto je izabrao klub iz Braće Jerković.

Hvala upravi i stručnom štabu Voždovca na ukazanom poverenju. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Izabrao sam da dođem na Krov, jer smo i klub i ja procenili da je ovo dobra sredina da se, kroz kvalitetan rad i jake utakmice, afirmišem i steknem iskustvo za dalji fudbalski razvoj“, izjavio je Novevski posle potpisivanja ugovora.

Ostavite komentar