Novo gostovanje – Zmajevi lete na Karađorđe

06/08/2021VESTI

Posle teškog gostovanja ekipi Partizana u prethodnom kolu, Voždovac kreće put Novog Sada, na utakmicu 4. kola Ling long Super lige Srbije protiv ekipe Vojvodine.

Novosađani su uoči ove utakmice pretrpeli prvi poraz u kvalifikacijama za Ligu Konferencije od austrijskog Laska, ali je ekipa koju od ove sezone vodi Slavoljub Đorđević, favorit u ovom duelu.

Toga je svestan i šef struke Zmajeva, gospodin Predrag Rogan:

”Vojvodinu respektujemo, to je veliki klub. Sa novim trenerom, kolegom Đorđevićem, igraju veoma odgovorno, disciplinovano i čvrsto. Imaju izuzetno kvalitetan tim, što rezultati i pokazuju, na tri utakmice u evropskim kvalifikacijama, primili su samo jedan gol, a protiv Crvene zvezde ostali neporaženi.”

Sa druge strane, i Voždovac ide sa ambicijom da napravi dobar rezultat.

”Posle dva teška gostovanja Čukaričkom i Partizanu, u prva četiri kola gostujemo i treći put još jednom pretendentu na visok plasman. Svesni smo šta nas očekuje u Novom Sadu, ali moji momci su spremni da odgovore izazovu ove utakmice.”

Potencijalni umor Vojvodine može biti prilika za Voždovac, ali kako gospodin Rogan naglašava, forma se podiže kroz utakmice, a sezona je tek na početku.

Duel između Vojvodine i Voždovca igra se u nedelju od 18 sati i 55 minuta sa direktnim prenosom na TV Arena sport.

Ostavite komentar