DVOJAC OJAČAO KRILA – DOBRO DOŠLI MARKO I NEMANjA

30/01/2018VESTI

Fk Voždovac je svakim danom sve jači. Ekipa je otišla na pripreme u Antaliju, ali će se u Turskoj priključiti tandem iskusnih igrača koji će dodatno ojačati krila Zmajevima, a reč je o igračima koji su već nosili dres Voždovca.

Marko Pavićević je rođen 03.09.1986 u Milanovcu i igra na poziciji napadača.

Marko je igrač koji ima bogato superligaško iskustvo, a krasi ga i istančani golgetesrki „njuh“. U karijeri je pored Voždovca nosio dresove i Sevojna, Slobode, čačanskog Borca, ali i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikosa: „Znam gde sam došao i o kakvom se klubu kao i kakva je veličina Voždovca. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres Zmajeva i znam šta mi je činiti. Jedva čekam da se priključim ekipi i da počnem sa treninzima.“ – naglasio je Marko za klupski sajt.

Nemanja Zlatković rođen u Beogradu 21.08.1988. i takođe dobro poznato lice na krovu. Nemanja igra na poziciji levog spoljnog igrača, a nakon prvog boravka u dresu Voždovca, kada je odigrao 22 meča, igrao je i za Zemun, Novi Pazar, Radnik Bijeljinu, ali i za švedski Angelholms.

„Veličina Voždovca mi je dobro poznata. Presrećan sam što ću ponovo nositi dres kluba iz Jerkovića. Vrlo dobro mi je poznato kako funcioniše klub i o kakvoj se profesionalnosti radi. Međutim, sve što je bitno, vezano je za teren.“ – istakao je Nemanja na klupskoj promociji.

 

 

Ostavite komentar