ДВОЈАЦ ОЈАЧАО КРИЛА – ДОБРО ДОШЛИ МАРКО И НЕМАЊА

30/01/2018ВЕСТИ

Фк Вождовац је сваким даном све јачи. Екипа је отишла на припреме у Анталију, али ће се у Турској прикључити тандем искусних играча који ће додатно ојачати крила Змајевима, а реч је о играчима који су већ носили дрес Вождовца.

Марко Павићевић је рођен 03.09.1986 у Милановцу и игра на позицији нападача.

Марко је играч који има богато суперлигашко искуство, а краси га и истанчани голгетесрки “њух”. У каријери је поред Вождовца носио дресове и Севојна, Слободе, чачанског Борца, али и грчких клубова Ермиониде и Ахранаикоса: “Знам где сам дошао и о каквом се клубу као и каква је величина Вождовца. Изузетна ми је част што ћу поново обући дрес Змајева и знам шта ми је чинити. Једва чекам да се прикључим екипи и да почнем са тренинзима.” – нагласио је Марко за клупски сајт.

Немања Златковић рођен у Београду 21.08.1988. и такође добро познато лице на крову. Немања игра на позицији левог спољног играча, а након првог боравка у дресу Вождовца, када је одиграо 22 меча, играо је и за Земун, Нови Пазар, Радник Бијељину, али и за шведски Ангелхолмс.

“Величина Вождовца ми је добро позната. Пресрећан сам што ћу поново носити дрес клуба из Јерковића. Врло добро ми је познато како фунционише клуб и о каквој се професионалности ради. Међутим, све што је битно, везано је за терен.” – истакао је Немања на клупској промоцији.

 

 

Оставите коментар