НОВИ ЗМАЈ СЛЕТЕО У АНТАЛИЈУ! ДРАГОЉУБ СРНИЋ У ВОЖДОВЦУ!

01/02/2019ВЕСТИ

НОВИ ЗМАЈ СЛЕТЕО У АНТАЛИЈУ! ДРАГОЉУБ СРНИЋ У ВОЖДОВЦУ!

Ново појачање фудбалског клуба Вождовац је Драгољуб Срнић. Срнић се данас придружио Змајевима на припремама у турском Белеку, и већ одрадио поподневни тренинг са екипом, а играчи Вождовца пожелели су му добродошлицу на првом тренингу.

Срнић је четврто појачање вождовчана у овом прелазном року, након доласка Предрага Сикимића, Душана Матовића и Страхиње Бошњака.

Одлично одрађен релазни рок најављује велике амбиције Змајева у наставку сезоне, а то потврђује и спортски директор Горан Гркинић, „Срнић је био у нашим плановима од почетка прелазног рока и драго ми је што смо успели да договоримо његов долазак. Шеф стручног штаба Аничић је инсистирао на играчу Срнићевих карактеристика и задовољан сам што смо успели у намери да га доведемо. Прелазни рок који смо одрадили јасан је показатељ амбиција клуба, пуцамо на највеће домете у наставку сезоне“, јасан је Гркинић.

Срнић ће у редове Вождовца доћи из пољског Сласка из Вроцлава и у наредним данима потписаће уговор на 18 месеци са клубом.

Срнић не крије задовољство доласком у редове Змајева, „Срећан сам што ћу имати прилику да заиграм у дресу Вождовца. Знам доста играча приватно, тако да ће ми заиста бити лако да се уклопим у екипу која је амбициозна и надам се да ћемо испунити зацртане циљеве у новој полусезони“, одлучан је Срнић по доласку у нови клуб.

Фудбалери Вождовца тренутно су на припремама у Турској, а сутра их очекује контролна утакмица са данским Сондерјиском. Подсетимо, Вождовац је у прекјучерашњој утакмици победио трећепласирани тим пољског првенства, Лех из Познања.

Оставите коментар